pack man


den här bilden ritar jag för övrigt av för tillfället. resultatet är påväg.

är yr av allt farande. från berlin-sverige-val thoréns. ligger på sovrumsgolvet och är omringad av snowboardar, skidglasögon, euro, smink och en jäkla massa kläder. ska man ta sig in på mitt rum så får man kliva på mina saker. men snart snart är jag påväg mot vita berg, härliga after-ski ställen, fest hela nätterna och så härlig skidåkning att man tuppar av! kan inte vänta en sekund till. pirrar i magen precis som när man är sådär löjligt kär.

Lions In Cages


dessa snygga herrarna kan man ta och spana in på The Satorialist som förövrigt är min mest besökta hemsida efter facebook.

prov prov prov. somnar snart i mina papper om folkmord, inte för att det är tråkigt utan för att vår lärare har tryckt upp ett träd åt varje elev och det står exakt samma sak på varje ark. ska kämpa mig igenom de resterande 45 sidorna nu med markeringspennan i högsta hugg. lite f-m-l varning. om ni inte pluggar som jag så lyssna på denna fantastiska skapelse.

I'm gonna buy a gun and start a war. If you can tell me something worth fighting for

den 28 juli bär det av mot götet. för satan vad jag ska dansa, skratta, gråta och ha så jäkla kul på "where is the action". med tanke på att coldplay kommer dit så lär ju alla de fyra ovanstående sakerna ske, jag behöver nog inte oroa mig. kan inte inse att jag äntligen ska få se mitt favorit band! men innan dess så ska jag ju till Berlin på måndag och med början på fredag ska jag förmodligen få uppleva den sjukaste veckan i mitt liv... ser fram emot varenda liten del av våren, som smyger sig på!




stort liv

lite så här kände jag inför min hemtenta i moralfilosofi, men se den blev rätt så jävla bra ändå!
Så satans fin bild från American Apparel...

även denna!

RSS 2.0