ease my mind

sitter och pysslar med lite bilder i photoshop för ett jobb jag har dragit på mig. en jäkla tid tar det men det är rätt så kul, eftersom det har med mitt intresse att göra. fast jag tänkte strax bädda ner mig och se på lite avsnitt jag missat de senaste veckorna.

song for no one

äntligen så är min stress nere på noll. känns så skönt. skolan är slut, livet börjar få tillbaka sin rätta form igen. nu är det lov och gud som jag behöver det.

9 crimes

fan varför faller allt ihop?
o.r.k.a.r   i.n.t.e

ångrande

du kan ångra så mycket du vill, men jag minsann har gått vidare.

in my place

för det mesta spenderar jag mina eftermiddags timmar här, på min stol, bland papper och pennor. försöker förtvivlat hinna med allt som ska ha gjorts. men tiden är för knapp. hamnar efter och kämpar mig tillbaks. jäkla skit, ge mig tre dygns timmar till.

fly with me to paris

vill.mer.än.vad.jag.kan-kan.mer.än.vad.jag.vill

in the ghetto

vädret/klimatet är inte okej, inte på någon nivå. vill gå runt i mitt duntäcke, tänk så skönt. det är ju nästan noll grader. vi omges av mörker, vi förfryser, vi slutar att andas för en stund, vi blir så ensamma, vi lämnas själva för att se om vi kan överleva vintern i år igen. ett test. sluta upp med alla test och prov, jag har fått nog.

I am the wilderness locked in a cage

mitt huvud sprängs snart av information. orkar inte röra mig. känner mig försvagad. jävla skolarbeten. behöver inte det här nu. imorron åker jag till sthlm igen.

so we walk side by side, that dead filmstar and I

ute är allt nästan orange, jag sjunger falska toner inför en musikal jury och på köpet leker jag indian, vi får lärare att ställa in lektioner, jag äter min brors nyligen gjorda kanelbullar, hör på lite mer äkta toner från den här snubben, är olaglig och laddar ner ny musik, fy skäms.


the new start

mitt rum fylls med härliga toner men jag borde egentligen sitta bänkad vid skrivbordet och banka in additionsmetoden, blandekonomi och franska glosor. allt känns så oviktigt för tillfället.

RSS 2.0