gör sälen

befinner mig i sälen

I am A Volcano

julstämning? nej inte än. försöker fylla rummet med musik som ska ge mig lite mer stämning.

vems lilla hjärta flyger? inte mitt i alla fall

kan knappt sitta still längre. vill ut i backen, ligga på en gräsmatta och lyssna på bra musik. snart är det nytt år och jäklar vad bra det kommer bli.

En gång trodde också jag, att jag kunde klara mig ensam

har så jäkla mycket inspiration för tillfället, helt galet. tre nya teckningar hänger på väggen. väldigt nöjd!

sick of this

förkylning förkylning, det ville jag minst av allt ha till jul. men nu sitter jag här med halsont och täppt näsa. it's sucks.

vi klär alla i fläskläpp

gått och dragit på mig en fläskläpp, klär mig ganska bra. har lärt mig att man aldrig ska örfila en kille för det blir bara värre för en själv. ryck upp dig är det enda jag tänker på. fan. fatta att det är helt finito nu. inte okej längre. behöver en paus från hans fula knep och svininga personlighet.

glidarunthängaruntlånapengar

är besatt av Rebecca & Fiona. deras musik, smak i alla former, personligheter och livlust. här är deras låtlista.  fuck this. bättre inspiration får man fan leta länge efter.

Is this something that I might regret?

det är inte riktigt okej att jag redan är trött på snön. bussarna rör sig i snigel fart, folk blir insnöade och man blir kall. egentligen är det inte snön i sig jag är trött på, det är resurserna som inte sätts in. jag är så fasligt trött på det här ovädret som dragit in. ska bara räkna en massa mattematik och träna franska språket ikväll...

RSS 2.0