reminds me of last night

när jag ser denna bilden jag tog i Paris brukar jag tänka för mig själv... undra vad den gamla tanten berättar för den unga mannen. kanske var hon bott, var det bästa fiket ligger, var hennes hemliga kärlek bor eller bara hur fantastisk denna stad är. för paris måste vara en av de städer i världen som är mest intressanta och spännande att besöka. min kära kamera har förresten gett upp hoppet och har nu dött...

funny hat

när livet känns meningslös, då är musik den bästa medicinen. fast jag kan inte förstå varför det känns så meningslöst. han har gått vidare, det har jag med. det var aldrig vi det var du och jag. jag visste att den här dagen en dag skulle komma, den kom bara lite tidigt! så till min medicin här en liten dos av den Stephen Fretwell, Tiger Lou och lite Lars Winnerbäck.

Happiness on a high level!

♥ det här är kanske en av mina favorit bilder från Paris
♥ vädret gör mig helt galet glad. älskar snö.
♥ tanken av att jag om 84 dagar är i Val Thoréns gör mig ännu gladare.
♥ spricker snart.
♥ undrar om morgon dagen blir bra eller inte?

Sam, as in Samantha

det är något med svart och vitt. snöflingorna som ringlar ner utanför mitt fönster får mig att bli super glad. nu blir allt så väldigt mycket ljusare. jag sänker ljusstyrkan på skärmen, smörjer in torr hud och huttrar. är vintern här?

solen i ögonen

unknown
dagarna blir bara bättre och bättre. önskar att alla söndagar var såhär bra. underbart trötta människor, mysiga filmer, lussebullar, varm choklad med vispgrädde och lite tårar för kärlek som inte existerar. åh ni skulle bara veta hur mycket jag gillar mina vänner. nästan lite för mycket!

this town has got the youth of me

har övervunnit rädslan. som en sten som puttas bort från min axel. nu är han er. gör vad ni vill med honom. livet känns för jävla fint. saknar sällskap, men det ska nog också lösa sig till sist. vintern drar in över land, kyliga vindar biter sig fast i våra kinder. snart snart så blir det ljusare. snart strosar vi runt på kyliga gator i Berlin, dansar till afterski hits i Val Thoréns och drick öl på en bar i Prag. våren kommer bli fin.

high and low

känns som jag befinner mig mitt i en fission, är så hemskt kluven. allt blir så fasligt varmt. det gör ont att tänka på allt, orkar inte. känner mig egoistisk och svag. fast jag vet att jag är stark. fan. har svårt att andas. en känsla av ett ständigt tryck mot bröstkorgen. kanske kommer det inifrån, hjärtat gör uppror. det hade jag också gjort om jag var ett hjärta. revolution. behöver nog ett nytt hjärta.

fly away with me, please?

önskar att det var på riktigt...

Prisoner

ta och lyssna på det här, en måndag som denna.

help me

känns som jag går runt i cirklar. där jag började kommer jag alltid tillbaks till. du kommer alltid finnas i mitt huvud, jag kommer aldrig kunna sluta minnas dig, vi båda vet att du sårade mig och du har sagt förlåt men det hjälper inte. för du är en elak människa som inte kan förstå något alls. det värsta är att jag har blivit precis som dig. jag är exakt lika elak och förjävlig människa. det brukar sluta med att det alltid är jag som blir sårad men den här gången var jag boven i dramat. nu förstår jag hur jäkla enkelt det är att skada och såra personer. varför? det var inte min mening.


what do you get if you fall in love?

det känns fint det här. men jag ska inte göra liknande misstag. nu lever vi i nuet...

RSS 2.0